Friday, January 28, 2011

~Duit macam 0ksigen~

Sape stuju ngan tajuk aku nie……isk..semalam aku cucuk 100 pun dah abis….teroknyerrr…..nak tunggu duit masuk punya lah susah…nak abiskan…sekelip mata je….tu baru aku sorang…belum yang bakal ditanggung lagi nanti…sesak dada nak mikir…..duit gaji abis…duit yang di bank in kan pun lesap….walhal xde menda pun yang aku shopping…beg baru pun xde…kasut baru pun xde…..juz beli makan je….huhu…
**semalam budak bilik aku nie ajak la aku teman die wat apam….die gi beli apam tepung beras yg ready made…aku tukang tengok jer…(walhal bergayut je dalam bilik….)de la tulun tambah air sikit-sikit…oleh sebab we oll xpenah buat kuih nie…ikut je direction yang die dak letak kat kotak tu….buat punya lah buat…..akhirnya…… ^_^  tak dapat den nak nolongnyaaa…..apam tersebut tidaklah segebu didalam gambar tersebut…….huhu…tapi xpe la…kire cubaan yanag baek la…1st trial…tak jadi pun xpe…janji de niat nak mencuba…gud job sis…pas nie kite cube lagi…chaiyok…..

9 comments:

  1. aku stuju la tp sratuih xdapek la..2 posen leh la

    ReplyDelete
  2. 2 kupang beli puding pun x lepaih lorrr

    ReplyDelete
  3. mmg beringat...tp barang makin mahal lorrr....siap wat list lgi...xckup jgak...huhu

    ReplyDelete
  4. dahulu kan yg penting2..pstu bru pk yg len lak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...