Thursday, January 20, 2011

~mengimbau kembali~

diam x diam lgi 3 ari genap sebulan aku jd wife kpd en syariff....hihi....jap je rasenye....cuma aku belum merasa tinggal sebumbung ngan suami aku...2 minggu skali bru dapat bjumpa....hurm...best giler dapat merehatkan diri selama semggu kt umah...ye la...ble agi nk memerap kt dlm umah cam dolu2....sejak kje kt penang nie..jarang2 dapat blik....law x sebab kenduri nie..mst aku kerap wat OT..

**msa kat umah mertua...spupu sarip de tny aku...mcm mn leh knal????nak kata skolah skali...aku kat pb...sarip kat tasek...nak kata keja skali pun...aku kt penang...sarip kt alor star....hihiih...pertanyaan tu aku biarkn je....ye la...xkn aku nk cakap aku knal en suami aku kat tenet....dalam i mesh lak tu...^_^ .kebetulan dlu aku ska download lagu kat imesh...c sarip pun ska donlod lgu jgak...tapi dia gna bearshare...ntah macam mn..kat dalam tu pun leh berchatting...ala2 ym la...aku pun melayan je...time tu kn nk test market...huhuhu.....kat c2 la aku kenal ca8...nama glemer die dolu2....die la ajar aku mcm mn nk wt profile kt c2...oleh sebab aku gunakan imesh kekadang je..aku pun ajak la die berchatting kat ym...mudah ckit...alih-alih...die x thu langsung sal ym nie...aku pun ajar la mane yg aku tahu....dari c2....mulalah saat2 menggatal...dari ym ke enset...hihihi...

** 1st time meet en.suami (blind date~al kononnyelah) time die kembali ke semenanjung …balik beraya….hihi….die ajak aku teman die g pilih baju raya..jalan punya jalan…last-last pe pun die x beli…***….RAYA ~  tragedi yang aku xleh lupa saat berhari raya dirumah dia…malam tu aku siap bawak boyapren aku g makan nasi kat umah die…*_^ ….sampai skunk aku kne *camdeQ* oleh mak sdare aku…..mn la aku nak tahu yang die akan jadi suami aku…huhuhu….
** 1 menda lgi yg aku xleh lupa sepanjang hubungan kmi mse die nk datang risik aku….20hb mac 2010…(malam) die kol aku gitahu yang mak ayah die nak datang umah aku pada keesokan harinye n bertunang pada miggu hadapan……erkkkk???waktu tu aku rase…aku lah yang paling gila didunia…nanges x tentu hala….xnak balik umah la…macam2 la…..sb xnak bertunang……hehehe…endingnyer…aku selamat gak ditunangkan…… \(^_^)/




 

8 comments:

  1. suka part time ry 2,,hahaha

    ReplyDelete
  2. amboiiii...tang tu suka nooo...farah pun terlibat dlm kejadian tu...hahaha

    ReplyDelete
  3. ha la mn da org bw boyfrend p mkn umah member laki laen..alih2 laki 2 plk da jd somi puan dinie..ngee~

    ReplyDelete
  4. ada....cuma kita ja xtaw (ayat cover line)hahaha

    ReplyDelete
  5. yg berlaku dpn farah rsnya kak sorang ja..lalalala

    ReplyDelete
  6. nie la yg dikatakan jodoh...hehe
    luv u dear..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...