Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG ..


lagi segmen dari abg  BEN


*

*

~  its me ~


Ceritakan latar belakang anda secara ringkas ~ ~ ~

nama diberi ::: nur adinie ....boleh panggey dnie...n.....ada jugak yang panggil aku din....
lahir kat ipoh pada 9hb Julai 1986...bley la kalau korang nak bagi adiah....*_^
25 tahun dan dah berkahwin.......
bekerja di Pulau Pinang....
suka tengok menda menda yang comey dan cantik....n suka sangat kalau dapat lepak kat tepi pantai....

Jumlah follower sekarang nie???

31 jerrrrr....

soalan dari abg BEN :~

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

hurm...kalaulah aku tak punya blog.....rasanye aku masih setia berchatting kat room Pahang 3...pastu layan fb sampai kembang tengkuk....hihihi

Ceritakan kepentingan blog kepada anda....

aku dan blog...bagai isi dengan kuku...ehhhh...xder la sampai macam tu skali...aku pun pada mulanya create blog nie atas dasar keperluan sebab dulu aku kerja sebagai tutor IT yang tak bertauliah....kire sesaje je wat blog nie...lama lama dah melekat dengan jari jemari nie...jadi tempat meluah perasaan..berkongsi cerita...dan yang paling penting menambahkan ramai kenalan....

Blog feveret yang wajib singgah hari hari....kenapa dan mengapa ?

aku nie takde pulak pegang istilah blog feveret...sebab...aku akan view blog yang di update dari masa ke semasa....aku suka view blog blog korang sebab aku nak jugak tahu info info dari penulisan korang selain boleh blajar menda yang aku tak tahu...

niway...thanx abg BEN coz bagi peluang untuk menapak lebih jauh....^_^

19 comments:

  1. saya....nadiah aka nadiem tgh jln2 jengok2 lepak2 kat belog anda dari segmen incik ben...

    bosan2 meh jengok sy punye...dak bru blajo..macih!=)

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. zaty jalan2 kt c ney...dri segmen abg ben kta 2...;p

    meh jenguk blog zaty sma taw..;)

    http://cekedismanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. jalan-jalan buat spotchek kat sini

    dari BA

    ReplyDelete
  4. salam
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2

    ReplyDelete
  5. salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

    keep it up untuk blogging yaa!!

    DAH FOLLOW!!

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan.
    singgah sini dari blog BA :)

    ReplyDelete
  7. cik inn dtg singgah... dari blog abg ben~

    menjadi sahabat yg ke-37

    ReplyDelete
  8. singgah jenguk tuan umah kejap. singgah dr blog abg ben

    ReplyDelete
  9. jenguk2 dr di sebalik tabir blogger oleh abg ben. kwn, oke ?

    ReplyDelete
  10. singgah n follow dari segmen abg ben
    salam perkenalan~

    kalau sudi joinlah contest saya di
    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal.!
    melawat dri segmen abg ben..

    kalo ajin mai la umah cik ungu ye..
    http://sitishafur.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

    ReplyDelete
  12. "nice entry ..:) kawan2....jom join contest ni... kowang berpeluang menang rm1oo.. cubela."

    ReplyDelete
  13. sorry semalam x sempat nak merewang baca blog kengkawan yang join segmen abg ben..
    rase cam tak sedap plak klu tak jenguk n baca entry u all..
    skrg sedikit free..jom rewang..
    salam perkenalan..
    ok..chow..

    ReplyDelete
  14. samaler smlm tak sempat nak terjah sana sini, baru hari ni nak terjah sana sini, singgah dari blog abg ben...

    ReplyDelete
  15. singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

    www.inikehidupanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. thanx sgt2...sori la...owner npun x sempat nak terjah mn2...semalam cbuk kat opis....

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan...
    datang dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...