Friday, February 25, 2011

badan gatal disebabkan rawatan hot blanket

** nie lah masalah kaum hawa skarang nie....bukan akak nie jer..aku pun sama...sanggup ke salun berhabis riban riban semata mata nak slim cepat...naseb baek aku spesis yang suka gi trial ja...tak pernah plak nak wat full treatment....hurmmm....sian akak nie...dah abis duit beribu...kena tanggung sakit pulak...

nie yang aku terbaca tadi kat metro on9 tadi....

JOHOR BAHRU: Hasrat ibu kepada empat anak mendapatkan bentuk badan langsing bagi memikat suami bukan saja tidak kesampaian, malah kerugian RM10,000 apabila rawatan dijalani itu tidak berkesan.
Lebih memburukkan keadaan, wang dibelanjakan bukan saja tidak melangsingkan badan, malah menyebabkan tubuh wanita yang juga guru sekolah itu gatal-gatal hingga suami mula menjauhinya.

Hasanah (bukan nama sebenar), guru di bandar raya ini berkata, dia mengalami tekanan perasaan apabila suaminya bersikap dingin dan geli melihat badannya gatal-gatal terutama di bahagian berlipat pada tubuhnya.
Katanya, selain suami, anak muridnya menegur apabila setiap kali mengajar dia tidak berhenti menggaru di serata badan serta rimas apabila menahan gatal akibat berpeluh terutama ketika cuaca panas.

lanjut klik kat cnie**bukan semua rawatan dapat hasil yang positif.....kadang kadang tak sesuai dengan sel sel kita...apa pun...berhati hati lah...peringatan untuk aku dan korang semua....

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...