Tuesday, February 15, 2011

errrrrrrrr

ari nie aku kene pulang ke pangkuan bebudak umah lorr.....huhu...sok kilija.....sebenarnye aku nie masih dalam dilema...nak pegi or x ke tempat baru...tempat skunk dah selesa sangat...ye la...dah de kengkawan..umah sewa....bukan senang nak cari umah sewa kat sane nanti...dah ler aku x kenal sesape....transport lagi....macam macam nak kene pikir....tapi law aku x trime peluang nie...aku lah yang paling rugi...bukan senang nak melangkah ke 1 tangga lagi....walaupun bukan post tetap....tapi atas ckit la dari jawatan aku yang skarang nie....hadoiiiii...dah ler en hubby aku x dapat balik this week...x dapek den nak bermanja.....eh...salah pulak....yang tu sampingan...hihi *_^ xdapat nak mintak tolong mengangkat barang barang nanti.....hurm......xpe lah.....masti ade jalan penyelesaian kan......insyaAllah...mana ada kemahuan....disitu ade jalan kan.....pray 4 me k....

**semalam aku gi amek sijil nikah...ermmm...macam macam la perangai orang nie....aku gi sane...xdilayan sebaeknyer....aku bukan la mintak diorang sambut aku dengan red carpet pun...at least beri lah senyuman....x menggoda pun xpe....cakap la bebaek....aku nak gi amek sijil je pun...bukan nak gi cari gado or nak mintak sedekah...tension tol...naseb la aku nie pemurah ngan senyuman....terperasan lak..hihihi..senyum la jugak walaupun sakit ati....xsalah kan sama sama hormat menghormati...jadi senyum la...selain awet muda leh gak dapat pahala free kan...kan...kan.....




tingat lagu patriotik yang jadi lagu tema prs kat polisas dolu dolu.....meh kita nyanyi ramai ramai....

Senyum seindah suria
Yang membawa cahya
Senyumlah dari hati
Duniamu berseri
Senyum umpama titian
Dalam kehidupan
Kau tersenyum ku tersenyum
Kemesraan menguntum
Senyum... kepada semua
Senyumanmu amatlah berharga
Senyum... membahagiakan
Dengan senyuman terjalinlah
Ikatan...

8 comments:

  1. hadoiiiii...dah ler en hubby aku x dapat balik this week...x dapek den nak bermanja...

    ReplyDelete
  2. mula da ayt gatai die 2..haishhh

    ReplyDelete
  3. bukan tergataiiiii mmg gataiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  4. like mak uda..hahahha

    ReplyDelete
  5. hahaha....mn da....dnie kn budak baekkkk....

    ReplyDelete
  6. senyum kan sedekah.

    keep smiling dear =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...